Bli framgångsrik unik

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Företagsinformation

Ordersammanfattning

Kort info om kurs

Bli framgångsrik unik

Kort om kursen

Genom 7 moduler, får du grundläggande verktyg för att arbeta professionellt och effektivt med din marknadsföring och försäljning.

Du kommer bland annat att lära dig att:

-Ta en unik position  

-Skapa budskap som når ut 

-Var och hur du kan synas 

-Stärka din försäljning 

Vem är du

Du känner dig frustrerad över hur du ska marknadsföra ditt företag och behöver öka försäljningen för att minska din stress och oro? Har du produkter eller tjänster som många säger att de behöver, men ändå inte köper? Eller har du nyligen startat ditt företag och vill göra rätt från början?

Då är den här kursen perfekt för dig!

Vad får du

Du får tillgång till min medlemssajt i 12 månader. Där har du 7 videolektioner. Till varje lektion får du övningar att jobba med, samt en sammanfattande övning som summerar det du har lärt dig under kursen. Du får även tillgång till en medlemssidan, där du kan ställa frågor till mig löpande i chatten under 1 års tid.

Efter avslutad kurs och inskickad sammanfattning får du en individuell coachningssession med mig, där vi går igenom ditt arbete och du får möjlighet att bolla dina vägval och få individuell feedback på ditt jobb.

Vad kan du förvänta dig för resultat av kursen

Efter kursen har du en förståelse för hur marknadsföring och sälj hänger i hop och hur du ska göra för att sticka ut och få fler kunder. Du har även en strategi att jobba efter, vilket ger ett lugn och tydlighet i allt du gör.

SEK 2500
Behöver betalas idag SEK 2500
förnyas årligen

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.